perjantai 27. maaliskuuta 2009

Taksikuskit vapaalla

Se on kyllä niin, että joskus on ahkerimmankin pirssikuskin vedettävä henkeä ja vietettävä laadukasta vapaa-aikaa.
Niinpä Pikku-Piika houkutteli eilen kollegan lopettamaan vuoronsa hitusen ajoissa ja lähtemään seuraksi muutamalle. Ja muutamaan se jäikin, valomerkki kun ehti yllättää ennen kolmatta.
Jotta ilta ei olisi ihan niin lyhyeksi jäänyt, rattia vääntävät naiset lähtivät Piikalikan kollegan luokse kahville... VIRHE!

Kahvikuppeja kaapista ottaessaan kollega kokeili sipulileikkurin terävyyttä sormeensa ja olihan se terävä, upposi kuin veitsi sulaan voihin ja sormi muuttui joulun punaiseksi. Hetken ihmeteltyään Piikalikka ja kollega totesivat, etteivät saa nauravaksi nakiksi muuttunutta sormea kotikonstein kuntoon ja lähtivät ajelemaan päivystykseen.

Päivystyksen aula oli onneksi tyhjä, sitä hysteriaa ja naurua ei ehkä olisi muut kestäneet (tässä kohtaa on ehkä syytä tarkentaa, että nti Naurava Nakki oli vesiselvä - eikä Piikakaan ehtinyt kahtaa lonkeroa enempää ottamaan).

Nauravan nakin hymy hyytyi, kun lääkäri (joka näytti siltä, että oli tullut pubista tai juuri herätetty...tai herätetty pubista) somasti ompeli sormeen seitsemän tikkiä. Ei paljoa sormea naurattanut, mököttävän näytti paremminkin...











Agentti ja salainen ase






2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Neiti Naurava Nakki... *tikahtuu nauruun*

Anonyymi kirjoitti...

Vaan niin on nakki oikea ilon ja valon tuoja..
Ja ihan on työväritykseltään taksin sininen... ;)
Melkein.

t.se toinen ratin vääntäjä