sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

*haukotus*

Pikku-Piika on viime päivinä pohtinut, paljonko sitä pitäisi ihmisen nukkua, että pystyisi olemaan edes pari tuntia haukuttolematta niin, että leukapieliä repii. Vastausta siihen ei ole löytynyt.
Piikanen on viime aikoina kiskonut vähintään seitsemän tunnin "yöunia" ja siihen päälle päiväunia ja välillä nukkunut kellon ympäri. Ja silti väsyttää tauotta ja kohta on leuat sijoiltaan. Kevätväsymystäkö lie kaiken tämän räntäsateen keskellä.

Vaan jos on ollut pirssikuski väsynyt, on sitä olleet myös asiakkaat... ainakin juttujensa perusteella. Miten ihmiset osaavatkin aina kysyä ne samat asiat kuin jokainen muukin asiakas. Etenkin yövuorossa.
- ootko kauankin ajanut
- onko ollut ajoa
- hei, kattokaa, turvakamera, hehhee! Nyt kaikki hymyilee, meitä kuvataan. Heheheeeeee.
- ootsä naimisissa
- mitä sun mies sanoo, kun teet tämmöstä työtä

Pikku-Piika ymmärtää sen, että joidenkin mielestä on vaivaantunutta olla hiljaa koko sen kahden kilometrin ajan kotiovelta baariin, mutta silti... ARGH!

Piikanen on edelleen visusti sitä mieltä, ettei kuljettajan yksityisasiat kuulu asiakkaille. Edes Piikalikan nimi ei ole känniselle asiakkaalle tarpeellista tietoa. Vaan mene ja sano tuo asiakkaalle, joka on päissään kuin päivän vanha vasikka... sitä on vain tyly ja töykeä ja taas kerran, huono asiakaspalvelija.

Joskus tuntuu, että tämä työ olisi tosi mukavaa, kunhan ei olisi asiakkaita :D

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Just niin! Mua ärsyttää kans toi henkilökohtasten asioiden kysyminen...

*haukotellen* huomiseen :)!