maanantai 20. huhtikuuta 2009

Kuu kiurusta kesään, puoli kuuta peipposesta

ja västäräkistä vähäsen?
Pikku-Piika nautiskeli vapaapäivästä lenkkeilemällä koiriensa ja kollegan seurassa Ruissalossa ja bongasi reissulla västäräkin. Bongauspisteet tuli myös valkoposkihanhesta, punarinnasta ja kirkhakkisesta. Ei niin, että Pikku-Piika mitään kottaraisten tiirailua harrastaisi... pisteet tuli puhtaasti siitä, että nuo tirpat tunnisti ilman lintukirjaa.

Suurta riemua ja kevään pulpahtelua rintaan (ehkä jopa molempiin) tuottivat suurina ryppäinä kukkivat sinivuokot ja muutamat yksinäiset valkovuokot serkkujensa joukossa. Kyllä se kevät ja kesä sieltä tulee, kun västäräkkikin hyppelehti keväthumalassaan siksakkia tiellä!

Vuosi on tullut täyteen Piikalikan ensimmäisestä vuorosta taksin ratissa. Se todellakin pitää paikkansa, että mitä vanhemmaksi ihminen tulee, sitä nopeammin vuodet vierivät. Outoa, miten vuosi on niin lyhyt aika, mutta palkkapäivästä palkkapäivään on silti niiiiiiiiin pitkä aika. Palkkapäivät ilmeisesti sijaitsevat jonkinlaisella aikavääristymällä...

Viime aikaiset asiakkaat ovat olleet ilmeisesti melko hajuttomia ja mauttomia, koska Piika ei ole mitään kirjoitettavaa keksinyt. Tai sitten piikanen alkaa olla niin vanha, ettei enää vuoron jälkeen muista mitä vuorossa on tullut tehtyä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tai sitten Sä alat olee vaa niin tottunut kaikenlaisiin juttuihin ettei juuri mikään enään kiinnitä huomioos niin etä jaxaisit siitä enää tänee krjotella :D

Nimimerk 20v taxia pk seudulla