tiistai 19. elokuuta 2008

Tyyne tuli taloon

Täysin työelämään liittymätön bloggaus, mutta olen niin innoissani asiasta, että pakko päästä "tuulettamaan". Meille saapui tänään Tyyne. Tyyne on viralliselta nimeltään Yvaine Zlaty Topaz ja kotoisin Slovakiasta. Niin Tyyne siis on albiinon värinen frettineito. Kaksi tuntia uudessa kodissa ja uuden omistajan käsissä oli noin 20 verestävää reikää...terävät hampaat likalla :)

Jotain töihin liittyvääkin sentään. Kävin tänään silmäpolilla ja totesin, että olen käyttänyt taksia ja julkisia terveyspalveluita viimeisen kolmen päivän aikana enemmän kuin viimeisen viiden vuoden aikana yhteensä. Tulin polilta takaisin landelle ns. omalla pirssillä tai tuon oman asemapaikan autolla siis. Oli niin kotoisaa istua autossa, jossa oli tutut laitteet ja tutut toimintatavat. Tuli taas todetuksi, miten pienet piirit nämä oikeastaan ovat... minut kotiin heittänyt isäntä olikin isäni entinen "työkaveri". Ovat joitain vuosia sitten ajaneet samalle isännälle.

Näin yksisilmäisenä ja puolisokeana ei oikein ole mitään kirjoitettavaa. Vaan eiköhän tuo näkö palaudu, sain tänään polilta sen verran tuhdin paketin erilaisia silmätippoja mukaani...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moiks!
Kiva blogi sulla tässä. Taidan alkaa seurailemaan. Jos sopii niin niittaan osoitteen omiin blogeihin.

Martta kirjoitti...

Moikka! Tietysti sopii... joku on jo törkeesti sun blogis tänne linkannut. Käyn vähän väliä kattomassa, onko tullut uusia päivityksiä pojan juttuihin tai taloprojektiin :)