perjantai 15. elokuuta 2008

Pilkettä silmäkulmassa


vai olisiko sittenkin vilkettä... päätä jomotti jo ennen vuoron alkua ja muutaman tunnin jälkeen pieni jomotus yltyi kunnon jyskeeksi. Ei muuta kuin tunniksi kotiin, särkylääkettä naamariin ja hetkeksi silmät kiinni. Vaan eipä auttanut, mutta lähdin silti takaisin baanalle.

Oli melko sanoinkuvaamaton ilme asiakkaiden kasvoilla, kun kuski kesken matkan kaarsi pientareelle, säntäsi autosta ulos ja laatoitti auton takana. Takaisin autoon ja matka jatkui.

Yhteen asti jaksoin ajaa ja mieli olisi tehnyt jatkaa loppuun asti, sen verran mukavalta yö kyytien puolesta vaikutti, mutta kun matkalla Maskusta Turkuun oli pakko pysähtyä puhumaan norjaa viidesti ja silmissä alkui vilistää sahalaitoja ja salamankuvia... oli todettava, että tämä vuoro oli tässä ja ajettava auto talliin.

Kävin lentokentällä kääntymässä ja ihmetytti suunnattomasti muiden kuskien asenne ennakkotilaukseen. Tarjolla oli kentältä ennakkotilaus Naantalin kylpylään, piti vain mennä taxipointtiin huhuilemaan japanilaisia kuljetettavia. Olin kymmenentenä jonossa eli 9 autoa edelläni oli hylännyt tuon kyytitarjouksen... mikä ei oikein mene minun järkeeni. Tuossa vaiheessa iltaa oli vielä kohtuullisen hiljaista, joten kyllä kiitos minulle kelpasi 20 kilsan keikka ennakkotilauslisällä. Matkustajiakin oli sen verran, että kakkostaksalla kiskaistiin matka ja kassaan kertyi siitä yli 40 euroa. Kiitos edellä oleville, jotka kieltäydyitte :)

ps. eilen illalla oli kaupungin yllä komea sateenkaari... en jaksanut kuitenkaan lähteä etsimään sitä aarretta sateenkaaren päästä ;)

Ei kommentteja: