sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Onko tämä tottakaan?

Nimittäin vapaa viikonloppu... olihan tuo edellinenkin vapaa, mutta se meni lähes täysin petinpohjalla maatessa ja sairastaessa. Nyt on flunssasta toivuttu muuten, mutta ilkeähkö yskä vielä piinaa satunnaisesti.

Olimme miehen kanssa eilen Naantalin Kylpylässä syömässä viidennen hääpäivän kunniaksi. Kallista lystiä oli, mutta täytyy todeta, etten ole saanut missään niin hyvää ruokaa ja niin loistavaa palvelua kuin tuolla. Kun oltiin saatu itsemme ahdettua niin täyteen ruokaa, että ähky vaivasi molempia, saimme loistavan idean...suhautetaan taksilla Raisioon Huvilintuun tanssimaan. Varjokuva oli loistava bändi, mutta kesälava oli niin jäätävän kylmä, että muutaman tanssin ja oluen jälkeen oli pakko lähteä kotiin lämmittämään saunaa. Oli metka istua taksissa matkustajana, kun välillä aina istuu samassa autossa kuljettajan paikalla. Vaan hyvä oli penkki siinä hanttarinpuolellakin, ei mitään valittamista. Huvilinnun pihalla tosin tuli eräs mies vinkumaan, että veimme hänen taksinsa. Vaikka sekä me että kuljettaja koitettiin vakuuttaa, että tämä taksi on taatusti meidän eikä ko. herran niin valitus jatkui. Lopulta kuljettaja totesi, että eiköhän hän tunne tyttärensä ja tämän miehen, jota on tullut hakemaan :D Tämä riitti vakuuttamaan autoon pyrkivän siitä, että häntä oli vielä toinen taksi tulossa hakemaan.

Nyt pitää lähteä hakemaan omaa autoa Naantalin Kylpylän parkkipaikalta. Tarkoitus oli alunperin tulla takaisinkin omalla autolla, mutta annettiin periksi houkutuksille ja syötiin "sivistyneesti" viinien ja ruokaryyppyjen ja aperitiivien (niin ja jälkiruokaliköörien) kera. Kerrankin :)

Ei kommentteja: