maanantai 21. helmikuuta 2011

Veturi, taksi, valtamerilaiva

tuo muinaisen Ultra Bran kappale tulee Pikku-Piialle mieleen katsoessaan uusia "taksimainoksia" turkulaisten taksien takaikkunoissa.

Turussa perustettiin brändityöryhmä, jonka tarkoituksena on... - niin, eipä taida likka tähän nyt sanoakaan mitään :P
Työvaatteisiin ja työpukeutumiseen on brändiryhmä ainakin paperilla ottanut kantaa. Mikä on sitten ollut käytännön tilanne - sitä on vaikea sanoa. Laatuasioita on ilmeisesti pyöritelty ja nuhteita jaettu kentän suuntaan huonosti hoidetuista hommista.

Nyt sitten on turkulaisiin takseihin alkanut ilmestyä takseja mainostavia takalasitarroja. Mainostarroja, jotka mainostavat vain mainosalan ammattilaisen puuttumista suunnitteluringistä (toivottavasti...jos joku ammattilainen on näitä tarroja suunnitellut, niin hänelle Pikku-Piialla on vain yksi viesti; HYI, HÄPEÄ!)

Piika on nähnyt kahta erilaista versiota näistä uusista mainoksista. Kumpikaan ei lämmittänyt mieltä tai miellyttänyt silmää. Värit ovat Piikalikan silmään väärät, fontit oudot, taksilogo puuttuu ja tekstitkin ovat pöljät.

Vai mitä te tuumaatte punaisesta tarrasta, jossa lukee valkoisella ja blaah-fontilla
"LÄMMIN AUTO TAKSI 0210041"?

Ultra Brassa osattiin sentään sijoittaa muutama välimerkki sanojen väliin. Piikalikan tekisi mieli ottaa tussi käteen ja lisätä tarraan suora lainaus UB:ltä... "ÄLÄ SOITA TÄNNE ENÄÄ KOSKAAN!

Yst. terv. pilkunviilaaja-Piika (joka taisi juuri kirjoittaa blogimerkinnän useammalla kirjoitusvirheellä... saa syyttää, kun ruutunne ovat täynnä punakynää ;)




edit. tarkemmin kun miettii, niin saattaa olla että tarrat onkin suunnitellut brandytyöryhmä Napoleon huuruissaan...

Ei kommentteja: